Breng ons een bezoek tijdens de kerstmarkt op 12 en 13 december.

Geniet van de eindejaarsacties en klink samen met ons op het nieuwe jaar.

 

Merken

PUSH

MEDI

JUZO

BAUERFEIND

TEMPUR

JOBST

VERMEIREN

AIRCAST

INVACARE

BACKJOY

ADVYS

SISSEL
MEDTRADE ZETELS

 

Voor kniebraces,  bandages, spalken op maat, corsetten, steunzolen, steunkousen, enkel- en polsbraces, rolstoelen, rollators, driewielers

Hebt u een vraag voor ons?

Bel ons even op of stuur ons een mailtje.

Surf naar de contactpagina voor onze contactgegevens.

Openingsuren

Maandag   10:00 - 12:00 / namiddag op afspraak
Dinsdag   10:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00
Donderdag   op afspraak
Vrijdag   10:00 - 12:00 / 14:00 - 17:00
Zaterdag   op afspraak
Zondag   gesloten

Regio's

De expertise van zaakvoerder Bart Vergaelen richt zich tot de regio Brussel, Grimbergen, Vlezenbeek, Vilvoorde, Londerzeel, Bonheiden, Mechelen, Sint-Niklaas en Meise.

ACTIE : Kom nu langs om het volledige tempur gamma uit te testen en geniet van kortingen tot 25%!

Bart Vergaelen

 

Medico Vergaelen, uw specialist in hartje Grimbergen (tegenover de kerk) voor steunzolen, steunkousen en orthopedische ondersteuning. Gelieve ons telefonisch te contacteren of kom langs in onze winkel voor meer informatie.

 

Ondersteuningsmateriaal voor uw herstel

Op bepaalde momenten in uw leven hebt u nood aan de gepaste ondersteuning. Wanneer u kampt met fysieke pijn of moeite hebt om te bewegen, wilt u uw mobiliteit niet opgeven. Daarom biedt Medico Vergaelen u een ruim assortiment aan ondersteuningsmateriaal. Zo wordt u optimaal geholpen bij uw herstel. En boet u niet in aan bewegingsvrijheid.

Al meer dan 15 jaar lang is Medico Vergaelen uw betrouwbaar adres voor alle orthopedisch en medisch ondersteuningsmateriaal in Grimbergen. De expertise van zaakvoerder Bart Vergaelen spreekt klanten aan van Sint-Niklaas tot Mechelen en Bonheiden, van Meise over Brussel en Vlezenbeek tot Vilvoorde.

 

Flexibele dienstverlening op maat

U kunt bij ons terecht tijdens onze openingsuren of na afspraak. Bent u niet in staat om tot in de winkel te komen? Dan komen we bij u aan huis om u de juiste hulpmiddelen te bieden. U geniet van een flexibele dienstverlening met één doel: u optimaal ondersteunen bij uw hulpvraag.

 

Wij werken via een derde betalersregeling
Wij zijn erkend door alle mutualiteiten. 
Wij regelen de betaling volledig met uw ziekenfonds zodat dit voor u weer een zorg minder is!

 

Bart Vergaelen maakt orthopedische materialen – zoals spalken en steunzolen – op maat in eigen atelier. Hij is een gediplomeerd kinesitherapeut en orthopedist, met ruime ervaring in de sector. Zijn orthopedische studies heeft Bart Vergaelen vervolledigd in het Kleinert Instituut in de Verenigde Staten.
Bart Vergaelen biedt u kortom alle hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van doeltreffend en duurzaam materiaal. Bij ons vindt u alles van korsetten en braces tot steunzolen, steunkousen en rolstoelen van verschillende merken.